Alumnes del Jacint Castanyeda visiten el centre ocupacional

Van gaudir compartint diferents esports com la petanca

Alumnes de primària del col·legi públic Jacint Castanyeda de Xàtiva van visitar el centre ocupacional La Costera. Visitaren el centre per veure el dia a dia en ell i com treballa un col·lectiu com aquest. D’aquesta manera tingueren oportunitat de comprovar i experimentar l’elaboració del paper fet a mà que elaboren al mateix centre i de la qual creen tots aquells productes que després exposen i venen als diferents mercats. Productes com detalls de nadal, targetes, invitacions… és a dir, tot allò relacionat amb el paper.

A més, els alumnes de “La Bola”també pogueren gaudir compartint diferents esports com la petanca, amb els usuaris del centre ocupacional. Aquesta és una iniciativa que el centre ocupacional va portant a terme des de ja fa bastant temps per donar a conèixer el funcionament i treball de les persones amb discapacitat intel·lectual. Al mateix temps, es pretén oferir a col·lectius com l’escolar, el fet de conviure una jornada tots junts. D’aquesta manera descobreixen el món de la discapacitat dins d’un context laboral on l’esforç i la motivació fan aconseguir productes de qualitat.

De vesprada va ser el Centre Ocupacional el que va visitar el centre educatiu per fer una exhibició de Colpbol al costat dels dos grups de 6é de primària. Des del centre es vol agrair al col·legi de “La Bola” la seua visita i animar en aquesta tasca de sensibilització als alumnes en edat escolar.Entre tots hem de fer un món millor i entre tots hem de fer visible un col·lectiu que vol mostrar-se a la societat com a part d’ella. Un col·lectiu que vol ser visible”, manifesten.