Alumnes del col·legi La Costereta visiten el Centre Ocupacional a Xàtiva

Els menuts van veure com fabriquen el paper i van gaudir practicant esport

Els alumnes del col·legi públic CRA La Costereta (que aglutina als pobles de Llanera, La Granja, Cerdà i Torrella) van visitar el Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva.

Els més menuts van poder veure el dia a dia d’aquest centre i com treballa un col·lectiu com aquest. D’aquesta manera van comprovar i experimentar l’elaboració del paper fet a mà que elaboren al mateix centre i amb el qual fabriquen tots els productes que després exposen i venen als diferents mercats. Alguns d’aquests articles són detalls de nadal, targetes, invitacions… és a dir, tot allò relacionat amb el paper.

A més els alumnes del CRA també van guadir compartint diferents esports com la petanca, amb els usuaris del centre ocupacional.

Aquesta és una iniciativa que el centre ocupacional porta a terme per donar a conéixer el funcionament i treball de les persones amb discapacitat intel·lectual i al mateix temps, oferir a col·lectius com l’escolar, el fet de conviure una jornada tots junts.

D’aquesta manera descobreixen el món de la discapacitat dins d’un context laboral on l’esforç i la motivació fan aconseguir productes de qualitat.

Des del centre agraeixen al CRA La Costereta la seua visita i animen aquesta tasca de sensibilització als alumnes en edat escolar.