Alumnes de la comarca de La Costera estudien el cicle formatiu de cuina en Enguera

IES Enguera15 comensals gaudiren d’ una gastronomia de disseny a preu de cost en Enguera.

Estudiants de Canals, Xàtiva, Rotglà, Vallada, Anna, Bolbait, Enguera, Alberic, Gandia, Ontinyent, Agullent, es desplacen tots els dies a la capital de la canal. Amb tota la solemnitat que requeria l’ocasió, els estudiants d’ hosteleria de l‘IES Enguera van inaugurar la setmana passada el servei de restaurant.

Els joves van tindre un mati molt mogudet perquè el nerviosisme inicial es inevitable doncs donar un bon servei era l’objectiu principal dels alumnes. Poc a poc es va perfilar el menú i finalment tot va estar apunt a l’hora prevista per a que els comensals gaudiren d’uns plats elaborats amb frescura i creativitat.

Els comensals que acudiren a Enguera, van poden valorar la qualitat del menjar, el servei i també el preu del menú, prèvia reserva al telèfon 96 222 41 90. Molts d’ells van transmetre les seves felicitacions als futurs cuiners, mostrant-se sorpresos per l’elaboració dels plats. Però no anem a desvetllar res més, el millor es que vostés visiten aquest poble de la canal el proper dimarts per a degustar el menú que els alumnes elaboraran. Aquest dijous, no es podrà oferir servei de restaurant.

Milhojas de jamón - Espárragos

Tronchon de rabo de buey

Torrijas de vino tinto con helado de galleta