Alumnes de cuina i gastronomia de l’IES Enguera participen en un concurs a València

angela-jose-araceli-davi
Els alumnes de Canals, Guillermo Micó i Araceli Climent(entre altres) participants de segon de cuina de l’ IES Enguera. El certamen està organitzat pel Gremi de Mestres Confiters de Valencia i Província, junt a l’ Escola Superior de Pastisseria. Serà la quinta edició del Concurs de la Comunitat Valenciana. El certamen que ha anat guanyant protagonisme en la comunitat, es un referent per a conèixer de primera mà el bon nivell de les futures generacions. La competició es celebrarà del 16 al 18 de febrer en el Mercat de Colon a Valencia.
El concurs es dividirà en quatre categories:

  1. Peça artística de pastisseria amb el tema ‘La Musica’
  2. Sortits de Bomboneria.
  3. Peces de Bufet Salades en miniatura.
  4. Tortades.

L’IES Enguera participarà en una d’estes categories (bufet salat en miniatura) i comptaran amb la col·laboració dels alumnes de primer curs David Guzman i José Climent (també de Canals) per a la preelaboració d’alguns plats.
Cada categoria tindrà el seu premi a més a més s’atorgarà un premi especial al millor treball innovador. Destacar que la fantasia artística pot elaborar-se amb qualsevol ingredient, sempre que siga comestible. La tarta no es degustarà però serà valorada per la presentació, la tècnica empleada i l’originalitat.

L’IES Enguera ofereix tots els dimecres un menú en les instal·lacions del centre per a que els alumnes reben una formació de qualitat. El preu per persona està fixat en 10 euros. Cal reservar abans telefonant al centre, al 96 222 41 90, doncs el menjador sols té capacitat per a 35 comensals.

MENÚ-CARTA 03/02/2010

PIZZA BOMBÓN DE GORGONZOLA CON TOMATE Y OREGANO

CALABACÍN RELLENO DE SETAS Y PISTAACHOS CON SALSA DE PALOMITAS

____________________________________________________

LASAÑA MARINERA

O

HABAS A LA CATALANA ____________________________________________________

NAVARÍN DE CORDERO CON ARROZ INDIANA
O
FRITURA DE PESCADO Y MARISCO

POSTRE Y CAFÉ