Alumnes del col·legi Vicente Rius visiten la II Exposició d’Art Infantil a Xàtiva

Aquesta és la tercera exposició que realitzen fora del centre i això sempre els fa molta il·lusió
La Casa de Cultura de Xàtiva es convertia en l’amfitriona d’un esdeveniment cultural a l’abast dels més menuts que estarà oberta fins al 6 de març.

Els alumnes de 4 anys, les famílies i la tutora del curs Alicia Arnau van visitar la mostra en la qual participaven. Aquesta és la tercera exposició que realitzen fora del centre i això sempre els fa molta il·lusió.

El treball a l’aula de 4 anys i la seua tutora durant els últims mesos ha estat al voltant de l’art abstracte. Han presentat obres individuals amb pintura, en paper, amb pedres i amb altres materials trobats als voltants del col·legi. Concretament es van basar en l’obra d’Antonio Saura per fer tres treballs col·lectius de grans dimensions. Les obres presentades han sigut molt lloades per la seua originalitat i la gran qualitat estètica.

Els xiquets i els adults van poder contemplar les obres de companys d’altres centres i les seues pròpies que a banda de la temàtica general van mostrar un treball deliciós sobre Van Gogh on els menuts havien demostrat una gran creativitat arribant a l’ abstracció sobre una proposta impressionista. Un treball molt interessant.

En aquesta II edició s’exposen obres dels centres: EIM Senyera, EI La Jornada Agullent. Mª Teresa Coloma, Xàtiva. CRA L’Encantada, Planes. CEIP Cristo del Milagro, Llosa de Ranes. CEIP Martínez Bellver, Xàtiva. CR La Retama, Fuente de Pedro Naharro, Cuenca i CEIP Vicente Rius

Per segon any consecutiu l’exposició ha sigut un èxit gràcies a Juan Fernández Cursach, al Cefire i a la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva.