Alfarrasí celebrarà la I Setmana Cultural

Les activitats tindran lloc entre els dies 21 i 28 de novembre

L’Ajuntament d’Alfarrasí en coordinació amb la Regidoria de Cultura i Participació, ocupada per José Miguel Romera, han pres la iniciativa per a celebrar la Setmana Cultural junt a associacions del poble, entre les quals es troben les Ames de Casa, el col·lectiu de dones MALVA, els Jubilats i Pensionistes, Amics del Ball d’Alfarrasí, Grup de Danses la Balleruga, la agrupació musical “La Banda” i la Banda Instructiva d’Alfarrasí. També col·laborarà la Colla la Pedrera d’Albaida i els grups que realitzen activitats esportives al poble.

Els actes que es celebraran van des de concerts, fins la presentació de la secció de referència local de l’Agència de Lectura, que es centrarà en la figura de l’erudit i cirurgià local en José Antonio Borràs Juan, commemorant el 40 aniversari de la seua mort.

L’alcalde d’Alfarrasí, Federico Vidal, destaca l’alt nivell de col·laboració i participació que està tenint per a l’organització dels actes, no sols per part de les associacions, sinó per voluntaris que presten el seu saber fer per a que tot isca de la millor manera possible. A més a més, Vidal ha convidat a tot el món a ser partícip de la festa.