Alexis Cabrera guanya l’Open d’Escacs de Vallada

Àngels Cucarella 1 classificada en categoria femenina.

Àngela Montell Bonet

El passat dissabte 27 d’agost la localitat valenciana de Vallada, fou l’escenari d’un dels millor Opens que es celebren a nivell nacional de partides ràpides.

L’Ajuntament de Vallada es va bolcar per complet en l’esdeveniment i la regidora d’esports va donar la benvinguda a tots els participants, a més es va convidar a gaudir de les festes del poble.

L’èxit fou total, a les 10:00 l’àrbitre principal Alfonso Martínez explicava les bases i posaren els rellotges en marxa. El Cuba Alexis Cabrera va dominar totalment el torneig guanyant les 6 primeres partides, només va cedir unes taules en l’última ronda assegurant així el torneig. El segon classificat va ser el Gran Mestre de Uzbekistán, Khamrakulov i tercer el búlgar Genov Petar.

En la categoria femenina Àngels Cucarella es va proclamar campiona per davant de la cubana Yoania Rosales, la canalina va tindre una bona actuació guanyant a jugadors superiors a ella. També vam contar amb una participació elevada de jugadors locals, destacant el resultat de Miguel Angel Aracil (Vallada) i Radi Vasilev Damyanov (Moixent).

A les 14:00 es va realitzar la cerimònia de clausura, amb la presència de les autoritats locals i la Regina de les Festes que va fer entrega dels premis als jugadors.

Felicitats a tots els premiats, a les firmes col·laboradores, a l Ajuntament de Vallada, a les webs de Jaque, ajedreznd, tabladeflandes i ajedrezvalenciano, per la difusió del torneig en Internet, a totes les persones que han col·laborat en l’organització desinteressadament.

Cal destacar el ambient festiu que es va viure tot el mati en la localitat i el gran comportament de tots els jugadors que van participar. En definitiva els participants i acompanyants van gaudir d’un dia que tardaran temps en oblidar.

[nggallery id=433]