Aldi i Atletes patrocinaran la Mitja Marató de Xàtiva

Els responsables d’ambdues empreses han signat un conveni de col·laboració amb el Club Atletisme Ajos

El Club Atletisme Ajos, organitzador de la Mitja Marató de Xàtiva que tindrà lloc el 23 de febrer, ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb les empreses Aldi i Atletes, que enguany patrocinaran aquest esdeveniment esportiu.

El president del Club Atletisme Ajos, José Enrique Cuenca, ha recalcat que en aquesta edició hi haurà moltes novetats, tant en els premis com en la borsa del corredor. Es preveu que la prova, de 21.097 metres, congregue a 1.700 participants, «serà el certamen més multitudinari i esperem que es bata el rècord», afirma el president. Cal recalcar que la carrera està homologada per la Real Federació Espanyola d’Atletisme. Ja està obert el període d’inscripció per a la prova.

El responsable d’Aldi de la zona de La Ribera, La Costera i la Vall d’Albaida, Miguel Girona, ha remarcat la seua «aposta» per aquesta important carrera, «és un esdeveniment rellevant relacionat amb el benestar de la societat i la salut, per açò pensem que és important participar en el seu patrocini», assenyala. Girona ha avançat que el pròxim any participaran en diferents esdeveniments de les localitats en les quals hi ha supermercats Aldi.

El gerent de la tenda Atletes de Xàtiva ha manifestat que «la projecció d’aquesta prova és molt important». Els dorsals es podran retirar el dia anterior a la prova, el dissabte 22 de febrer, en la tenda Atletes situada en la calle Portal del Lleó, número 4.

Un comentario sobre “Aldi i Atletes patrocinaran la Mitja Marató de Xàtiva”

Los comentarios están cerrados.