Alberto Villanueva jugarà el campionat d’Espanya de seleccions

Va començar a jugar al bàsquet en categoria aleví al CB Genovés

Alberto Villanueva, jugador nascut a Aiora, jugarà el Campionat d’Espanya de Seleccions amb Castella La Manxa. Aquest jugador va començar a jugar al bàsquet en categoria aleví al CB Genovés. D’ací va passar a formar part, al costat de Xavi Soler i Esther Tormo, del Mini A del València Bàsquet, equip amb el qual es van proclamar campions autonòmics en categoria Mini. La següent temporada va continuar en el plater de l’equip de la capital del Túria, junt amb Xavi Soler i separant-se de la jugadora Esther Tormo que va fitxar pel Ros Casares València.

Després de dues temporades al València BC, va tornar a formar part de C.B. Genovés, amb el que ha jugat fins aquesta temporada en la qual ha fitxat pel CB Almansa, la qual cosa li ha donat peu a participar en aquesta selecció i per tant en el Campionat d’Espanya. Alberto destaca sobretot per la seua gran envergadura, però sobretot, per la gran projecció que ha tingut. Ha passat a ser un jugador determinant tant quan ho ha fet en el C.B. Genovés com ara en el C.B. Almansa.

Des del C.B. Genovés, després de saber la notícia de què Alberto formava part de la llista definitiva de 12 jugadors que formen aquesta selecció, es mostraven molt contents per aquest fet. “É́s un jugador que ha començat a jugar al bàsquet ja en categoria aleví de segon any, i que gràcies al seu treball i les ganes de millorar han fet possible aquest premi. Ell és l’autèntic responsable de què açò es produïra i per tant es pot sentir molt satisfet per poder participar al costat dels millors jugadors d’Espanya de la categoria en aquest campionat”, comentava Quique Orts, un dels entrenadors que va tindre al C.B. Genovés en categoria infantil.

El campionat d’Espanya de seleccions en categoria cadet es disputarà a Valladolid del 3 al 6 de gener i Albert, formant part de la Selecció de Castella la Manxa s’enfrontarà en la primera fase a les seleccions autònomes de Melilla, Astúries i Múrcia.