Albert Llorens i Álvaro Grau guanyen les 24h. de Pàdel a Canals

El passat cap de setmana, 22,23 i 24 de juliol es va celebrar la I edició de les 24 hores del Torneig d’Estiu de Pàdel a Canals, organitzat pel Club Pàdel Canals.

El torneig es va disputar del divendres 22 a les 17.30h. fins les 14.30h. del dissabte 23. I de les 17h. del dia 23 fins la matinada del 24.

16 parelles participaren en aquest torneig, on la parella formada per Toni i Paloma reberen el premi de consolació, ja que Paloma va ser la única dona que es va apuntar i que es per a tenir en compte de cara al futur. Una jugadora molt lluitadora i amb ganes. Els finalistes foren la parella formada per Raúl i Vicent.

El diumenge 24 a les 18.30h. es va celebrar la final de consolació, on amb un partit amb un resultat de 6-2/6-1, que va guanyar la parella de Xàtiva formada per Carlos Corberán i Falique quedant en la tercera posició del torneig, i la parella de Solves i Nacho del Club de Pàdel Canals en quarta posició.

A les 20h., es va jugar la final absoluta, amb un resultat 6-1/6-7/6-3, quedant subcampions Richard i David de Canals, i Campions del Torneig la parella del Club de Camp Bixquert de Xàtiva formada per Albert Llorens i Álvaro Grau.