Albert Domènech i Juan Sanz guanyen el XVI Concurs de fotografia “Bocairent i el seu entorn”

boc200908bconcurs_fotografiEl certamen reuneix 171 instantànies en blanc i negre i en color

Entre 171 imatge van haver-hi de triar els membres del jurat del XVI Concurs de fotografia “Bocairent i el seu entorn” en una nova edició que va comptar amb una participació rècord. Una instantània sobre el “Pas de l’Hort”, la representació de la passió i la mort de Jesús escenificada cada tres anys, d’Albert Domènech i una altra d’un dia de boira i pluja a la Serra de Mariola de Juan Sanz van ser les elegides per endur-se els 400 euros del primer premi en color i en blanc i negre respectivament.
Els segons, dotats amb 300 euros, van ser per a Antonio B. Castelló i Vicente Javier Esquembre. Per la seua part, els dos accèssits als millors autors locals guardonats amb 200 i 100 euros van recaure en José Antonio Bernat i en Antonio Sánchez. Així, el certamen, organitzat i patrocinat per la regidoria de turisme, va repartir en total 1.700 euros i fins el 19 d’agost es podran contemplar les diferents obres a la Sala “Joan de Joanes” de Bocairent.
boc200908cconcurs_fotografi


Albert Domènech y Juan Sanz ganan el XVI Concurso de fotografía “Bocairent y su entorno”
El certamen reúne 171 instantáneas en blanco y negro y en color
Entre 171 imágenes tuvieron que elegir los miembros del jurado del XVI Concurso de fotografía “Bocairent y su entorno” en una nueva edición que contó con una participación récord. Una instantánea sobre el “Pas de l’Hort”, la representación de la pasión y muerte de Jesucristo escenificada cada tres años, de Albert Domènech y otra de un día de niebla y lluvia en la Sierra de Mariola de Juan Sanz fueron las elegidas para llevarse los 400 euros del primer premio en color y en blanco y negro respectivamente.
Los segundos, dotados con 300 euros, fueron para Antonio B. Castelló y Vicente Javier Esquembre. Por su parte, los dos accésits a los mejores autores locales galardonados con 200 y 100 euros recayeron en José Antonio Bernat y Antonio Sánchez. Así, el certamen, organizado y patrocinado por la concejalía de turismo, repartió en total 1.700 euros y hasta el 19 de agosto se podrán contemplar las diferentes obras en la Sala “Joan de Joanes” de Bocairent.