Albaida s’interessa per ajudes de Benestar Social per als seus veïns

La diputada de Benestar Social rep a l’alcalde d’Albaida per a tractar la situació actual i demandes per als veïns del municipi
La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha rebut a l’alcalde de la localitat de la Vall, Josep Antoni Albert, i la regidor d’Assumptes Socials, Mª Ángeles Salom, per a tractar la situació actual i demandes per als veïns d’Albaida.

Tots dos edils li han sol·licitat a la diputada Berenguer que la Diputació estrenya la comunicació amb les delegacions de Benestar Social perquè estiguen al corrent quan comencen a publicar-se les bases de noves convocatòries d’ajudes per a l’any 2016.

La diputada provincial ha comentat amb l’alcalde d’Albaida que el propòsit per al pròxim any és adaptar les ajudes en Benestar Social depenent de les demandes que estan fent-li arribar cada ajuntament i no mitjançant un programa estàndard per a tots.

Entre els temes que han abordat destaquen la prevenció de drogodependències, reconeixements de salut, conferències per a dones, programes d’envelliment actiu, etc.