Albaida s’acull al programa EZOINT per crear ocupació al municipi

L’Ajuntament crea 14 nous llocs de treball amb un programa d’ocupació de la Generalitat

El passat mes d’agost l’Ajuntament d’Albaida es va acollir al programa de subvencions de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació ‘Programa d’ocupació públic EZOINT’. Aquest programa que està cofinançat en un 80% pel Fons Social Europeu, té com objecte la contractació de persones desocupades per part de les corporacions locals, per a l’execució d’obres i/o serveis d’interés general i social. Amb aquest nou programa d’ocupació l’Ajuntament d’Albaida va sol·licitar ajudes per a la contractació de 14 treballadors per un període de 4 mesos, els quals s’encarregaran de la neteja i manteniment dels carrers, parcs i jardins de la població.

La selecció s’ha realitzat exclusivament entre les persones que el Centre SERVEF d’Ontinyent va remetre a l‘Ajuntament d’Albaida, per mitjà de la corresponent oferta d’ocupació, no podent optar a la selecció aquelles persones que no figuraven com a candidates en eixe llistat.

El regidor d’obres i serveis, Jose Palací, ha remarcat “la utilitat d´aquesta ajuda, que ens permetrà millorar la neteja i condicionament dels carrers, parcs i jardins d´Albaida. La nostra ciutat compta amb importants zones verdes, parcs, rotondes i espais públics per als quals resulta imprescindible un adequat manteniment i ara, amb aquesta ajuda de l’administració, aconseguirem materialitzar una millora de l’aspecte i la imatge de la nostra població, a la vegada que ajudarem socialment, en una època tan dura i difícil com l’actual, a les 14 persones que s’han ocupat mitjantçant aquesta subvenció”.

Tal com ha destacat l’alcalde Josep Albert,l´equip de govern treballa per aprofitar tot tipus de línies i programes que ens permeten oferir oportunitats d’ocupació per als aturats de la nostra població. Amb aquest programa en concret s’aconsegueix el doble objectiu del govern municipal: afavorir la contractació de persones desocupades de la nostra ciutat i millorar els nostres carrers i parcs públics”.