Albaida rep als 12 becaris del programa la “Dipu et Beca»

Conservació del Medi Ambient i Informàtica són dos dels serveis que adquireixen un becari per primera vegada

L’Ajuntament d’Albaida ja compta des de principis de juliol amb els estudiants beneficiaris del programa “la Dipu et beca”. Són 12 els joves que, després de presentar la sol·licitud i haver passat una avaluació de punts on es valoren els seus mèrits, han sigut seleccionats per a treballar en diverses unitats de departaments de l’ens públic albaidí.

Cada any es millora quant a la demanda de becaris en departaments de l’ajuntament, per això, aquest any als serveis de Medi Ambient i d’Informàtica contemplen l’ajuda d’un becari com a reforç en les seues unitats (Unitat de Noves Tecnologies i Informàtica i Unitat de Conservació i Manteniment). Així també es dóna opció als joves que estudien enginyeries sobre les ciències naturals i també a aquells que fan graus o cicles formatius sobre la disciplina d’informàtica, a realitzar aquestes pràctiques.

Cada becari rebrà 400€ per part de la Diputació i 100€ per part del consistori albaidí al mes. Un total de 8 becaris gaudiran dels dos mesos d’estiu mentre que els altres 4 ho faran tan sols un mes. El motiu del qual és perquè en alguns serveis, com la biblioteca o activitats culturals, mostren una activitat de la qual no calen dos mesos d’estiu, i per tant, es dona l’opció de cobrir més serveis i que més joves puguen gaudir d’aquestes pràctiques formatives.