Albaida rebaixa el preu del carnet del poliesportiu

El alcalde destaca que es pretén facilitar així la pràctica de l’esport

L’Ajuntament d’Albaida va aprovar el passat mes d’octubre la modificació de l’ordenança del preu públic per tal d’abaratir els preus per a l’ús del poliesportiu i de la piscina, i ara, fer esport a la població resultarà més econòmic. El govern local ha decidit crear un nou carnet del poliesportiu per a tots aquells usuaris que vullguen utilizar qualsevol de les instal·lacions esportives, sense incloure la piscina. Aquest carnet tindrà un preu de 12 euros per als xiquets i 20 euros per als adults, i dona accés durant un any a la utilització de les pistes de tennis, bàsquet, futbet, futbol i atletisme.

D’altra banda el carnet tradicional que inclou l’entrada al poliesportiu i també a la piscina s’ha rebaixat, de manera que els xiquets pagaran 24 euros i els adults passen a pagar 36 euros en lloc dels 40 que pagaven l’any anterior. Així mateix, s’amplien els descomptes als aturats, a més de mantindre els descomptes a les famílies nombroses i a les persones discapacitades. Utilitzar la piscina d’Albaida el proper estiu será més econòmic, ja que les entrades a la piscina s’abaratixen, i a més es dona la possibilitat als usuaris d’adquirir un abonament de 10 banys per 20 euros.

Així ho explicava el regidor d’Esports, Càndid Penalba, qui destacava que «d’aquesta manera la gent pagarà sols per allò que utilitze, ja que per primera vegada es dona l’opció a l’usuari a elegir entre el carnet del poliesportiu amb entrada a la piscina o sols el carnet del poliesportiu». Destacava també, que esta nova millora econòmica en l’accés a les instal·lacions del poliesportiu s’ha d’interpretar «com un intent per a facilitar la pràctica de l’esport i potenciar així els beneficis que l´activitat esportiva té per a la societat, des de múltiples aspectes per a la salut» .

L’alcalde, Josep Antoni Albert, manifesta que «aquesta mesura s’adequa a la realitat econòmica actual, perquè considerem que l’esport ha d’estar a l’abast de tothom».