Albaida participarà finalment a «La Dipu et Beca»

El Consistori oferirà 12 places de pràctiques

L’Ajuntament d’Albaida ha pogut reconduir la situació i s’han solventat les dificultats econòmiques per a poder accedir al programa de “La Dipu et Beca”. En paraules de l’alcade Josep Antoni Albert, “finalment els estudiants d’Albaida podran realitzar pràctiques formatives amb nosaltres sense perjudici econòmic per a l’Ajuntament”. Cal recordar que fa uns dies el Consistori va manifestar que no entraria a aquest programa perquè no podia fer-se càrrec de la despesa econòmica que suposava per a l’Ajuntament aquest programa.

Amb l’ajuda de la Diputació de València, l’Ajuntament oferirà 12 places de pràctiques. Hi haurà 2 places en el departament de Cultura, una recolzant les activitats culturals i l’altra amb la Biblioteca i l’Arxiu Municipals. Hi haurà 3 places en el departament d’Educació, 1  en el departament de Promoció Econòmica, 1  en el d’Acció Social, 1 més en Intervenció. Hi haurà 2 en el departament de Secretaria, 1 en el d’Urbanisme i Medi Ambient i 1 al Gabinet d’Alcaldia.

“Com és ben sabut per totes i tots, la situació econòmica de l’Ajuntament d’Albaida és molt crítica. La col·laboració entre institucions és bàsica en aquests moments per a nosaltres i ens alegrem de poder gaudir d’un servei que beneficia als estudiants d’Albaida gràcies al recolzament de la Diputació” , conclouen des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament.