Albaida organitza tallers d’animació lectora

Estan destinats a xiquets i adults

La regidoria d’Educació d’Albaida, en col·laboració amb la Diputació de València, organitza uns tallers d’animació lectora destinats a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, educació infantil i primària i als alumnes de l’Escola Permanent d’Adults d’Albaida (EPA).

Les jornades se celebraran hui dimecres 19 de setembre, el 17, 23 i 24 d’octubre i el 7 i 21 de novembre. El taller de hui porta el títol de “La Maleta” i està pensat per als alumnes d’infantil i primària. També per a aquestes edats s’ha programat el següent taller “Som diferents”, que s’impartirà el 17 d’octubre. Els dies 23 i 24 d’octubre el curs “Guateque” va dirigit als alumnes de l’EPA. El 7 de novembre a les escoles infantils de la Vila i de la Immaculada tindrà lloc la “Bebeteca”, en què participaran els més menuts. L’última sessió, “Els contes”, se celebrarà per al públic d’infantil i primària el 21 de novembre.

L’objectiu d’aquestes trobades és crear i fomentar l’hàbit lector entre els més menuts i que aprenguen la importància dels llibres de la manera més lúdica. Les inscripcions s’entreguen en la biblioteca municipal d’Albaida, on es realitzaran la majoria dels tallers, que impartirà la conta-contes Almudena Francés. Les places són limitades, pel que es tindrà en compte l’ordre de lliurament de les inscripcions.

Per a la regidora d’Educació, Lucia Company, els tallers d’animació lectora “són una iniciativa molt interessant, al mateix temps que necessària per a transmetre l’interès per la lectura. Està destinada a tots els xiquets i xiquetes de l’etapa educativa, però també a les persones adultes, pel que esperem que l’acollida siga gran entre la població”.