Albaida obri un canal a You Tube per informar als ciutadans

Ja estan penjats els dos Plens Ordinaris que s’han realitzat durant aquest any i l’acte públic d’informació a la ciutadania sobre l’Auditoria econòmica

L’Ajuntament  d’Albaida ha obert un canal del Consistori al “You Tube”, on es poden seguir els Plens de l’Ajuntament i els actes públics més importants. Fins el moment estan penjats els dos Plens Ordinaris que s’han realitzat durant l’any 2012 i l’acte públic d’informació a la ciutadania sobre l’Auditoria econòmica. D’aquesta manera s’obri un nou canal de comunicació on la població d’Albaida, i qualsevol persona que estiga interessada, puga seguir les mocions que s’aproven en el Ple, les declaracions dels regidors, el debat polític, etc.

Fins el moment ja han hagut 872 reproduccions dels diferents vídeos que estan disponibles a http://www.youtube.com/user/AjuntamentAlbaida. En paraules de Josep Antoni Albert, alcalde d’Albaida “es tracta de donar publicitat i ser transparents. Allò que passa a l’Ajuntament ha estat, en els últims anys, allunyat del dia a dia de la gent, des de l’Equip de Govern volem demostrar a la ciutadania d’Albaida que tenim una altra forma de fer política i que no tenim res que amagar, volem que la gent estiga informada de primera ma de tot el que passa a l’Ajuntament, institució política més propera al ciutadà”, afirma.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Albaida preten obrir la informació institucional i política de l’Ajuntament a tota la població amb diferents mecanismes, el més important dels quals és la pàgina web de l’Ajuntament.

A més a més, també s’ha penjat a la web del Consistori tota la informació relativa a les auditories econòmiques que s’han realitzat tant a l’Ajuntament d’Albaida com a GESTIONA, l’empresa pública de titularitat municipal. Es tracta, en aquest cas, que la informació de rellevància pública siga accessible per a totes i tots. De la mateixa manera, i per a ampliar les vies de comunicació de les que disposen els ciutadans, s’ha obert la possibilitat de que qualsevol persona d’Albaida puga realitzar preguntes una vegada s’acabe el Ple ordinari. Per això, els ciutadans podran rebre explicacions dels membres de l’Equip de Govern, davant de tota la ciutadania en el Ple de l’Ajuntament d’Albaida. D’aquesta manera,  “la via de contacte entre l’Ajuntament i la ciutadania és de doble sentit, si volem que les ciutadanes i ciutadans d’Albaida recuperen la confiança en la política i en els seus representants públics, hem de ser oberts, donar-los explicacions, oferir-los canals de comunicació i dir-los, sempre i en tot cas, la veritat de la difícil situació econòmica que estem vivint», remarca Albert.