Albaida inicia els actes de la Fira Sant Jaume amb l’esport com a protagonista

Hui es celebren les 24 hores esportives i el diumenge 7 la XII Matinal Motera

Com cada any, amb l’arribada del mes de juliol, Albaida es prepara per a la Fira de Sant Jaume. Aquest cap de setmana s’inicia ja la programació amb les 24 hores esportives a partir de les 8 de la vesprada al Poliesportiu Municipal d’Albaida. Les modalitats d’aquest any són: futbol-sala, bàsquet, tennis i frontennis. Els grups participants podran optar a trofeus i premis que van des dels 120€ -els qui queden semifinalistes en la categoria de bàsquet- fins als 300€ -primer premi en la modalitat de futbol-sala-.

Les 24 hores esportives tindran les seues finals a partir de demà dissabte a les 6 de la vesprada. Primerament serà la modalitat de Tennis, després a les 19h serà la final de Bàsquet; tot seguit a les 20h la final de Frontennis i finalment a les 21h la final de Futbol-Sala.

I el primer cap de setmana d’aquest juliol del 2013 acabarà amb la XII Matinal Motera “Fira de Sant Jaume” organitzada pel Moto – club “Ciutat d’Albaida”. L’encontre de motoristes més important de la Comunitat Valenciana on s’espera l’arribada d’un miler de participants i es celebrarà a l’Avinguda de la Fira, amb actuacions, exhibicions i molta motocicleta. Un esdeveniment que des dels seus inicis ha anat guanyant públic cada vegada més.