Albaida inaugura la remodelació de la Sala Cultural del Llavador

L’Ajuntament ha invertit 25.600 euros

L’alcalde d’Albaida, Josep A. Albert, acompanyat del regidor d’Urbanisme, Josep Penadés, van inaugurar les obres de remodelació de l’antic llavador. Aquestes obres han consistit en la instal·lació d’un bany adaptat i el cobriment de la sala mitjançant una estructura metàl·lica i un paviment de vidre que permetrà la visió del seu interior tal i com era històricament.

Aquesta és una de les obres que integren el projecte del Pla Provincial d’Obres i Serveis i ha sigut subvencionada amb la col·laboració de l’Excma. Diputació Provincial de València i la Comissió de Festes de la Mare de Déu del Remei de l’any 2012.

A més a més, coincidint amb aquest acte d’inauguració, també s’ha inaugurat l’exposició “MOMENTS POP” de l’artista albaidí Jordi Fortuño, que estarà exposada en la sala cultura fins al 18 de gener de 2015.

En paraules del regidor d’Urbanisme, Josep Penadés, “remodelar l’antic llavador ha suposat recuperar un dels espais emblemàtics de la ciutat. A més, amb aquesta restauració facil·litem un lloc molt addient per a que els artistes ens puguen mostrar les seus obres i ens facen partíceps als veïns i veïnes d’Albaida del treball que duen a terme”.

L’Alcalde ha explicat que “amb aquesta actuació donem continuïtat a la dinàmica de recuperar espais per al poble, tal i com hem fet amb el Palau Marquesal. Cal ressenyar que hui per hui tenim exposicions de tres artistes albaidins en instal·lacions municipals, el que ens mostra l’alt nivell artístic albaidí, per a orgull de la nostra ciutat”.