Albaida compta un any més amb els Cursos Musicals d’Estiu

Albaida enguany recuperem “Les nits al Palau”

Albaida, 10 de juliol del 2012. La música a Albaida sempre ha sigut un pilar fonamental en la cultura i tradició del poble, i és per això que tots els anys es realitzen els Cursos Musicals d’Estiu amb un gran nombre de músics matriculats. Entre els dies 16 i 20 de Juliol una gran quantitat d’especialitats es podran trobar als Cursos Musicals, des de classes de dolçaina passant pel vent- fusta, vent- metall i corda fins a la guitarra clàssica, cant o piano. En aquesta edició dels Cursos Musicals d’Estiu d’Albaida tindrem professors com Juan Carlos Sempere o Ramón Garcia que impartiran classes d’Informàtica Musical i Fonaments de la composició. I també hi haurà classes d’Història de la Música realitzades pel professor d’Història de l’Art a la Universitat de València i del Conservatori de Castelló de la Plana, Joan Carles Gomis.

Com a novetat d’aquest any, tornen a celebrar-se “Les Nits al Palau”. Audicions d’alumnes i professors dels cursos musicals que ambientaran les nits d’estiu al Pati d’Armes del Palau Marquesal d’Albaida entre els dies 16 i 19 de juliol a les 22.30h.

Lucia Company, Regidora de Cultura explica que “un any més la música és protagonista dins de les activitats que realitzem entorn la Fira de Sant Jaume. Enguany recuperem les Nits al Palau, un lloc d’encontre entre els participants dels cursos de música i la ciutadania d’Albaida que permet passar les nits de juliol d’una forma més agradable. Des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament continuem treballant pel poble i oferint, sempre amb humilitat i pocs recursos, un ventall de possibilitats culturals i lúdiques diverses”.