Albaida commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer

El dilluns hi haurà una soltada de Globus

El 21 de setembre és el Dia Mundial de l’Alzheimer i L’Associació AFMAVA d’Albaida ha programat diferents activitats per commemorar aquesta jornada. El dilluns realitzarà una soltada de Globus a les 12:00 hores, junt amb els usuaris, familiars, autoritats, i població en general. Durant l’acte es farà lectura pública del Manifest de la Federació, que baix el títol “Alzheimer. Qüestió d’Estat”, fa un crida a la població i a les Administracions «perquè entre tots fem possible una Política d’Estat d’Alzheimer», afirmen des d’AFMAVA.

També s’aprofitarà la commemoració del Dia Mundial per a intensificar la campanya de sensibilització llançada per FEVAFA amb el suport de totes les Associacions i l’aval de la Conselleria de Sanitat. L’objectiu és informar a la població que “frenar l’ Alzheimer comença per reconéixer la malaltia a temps”.

L´alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert dona l’enhorabona a l´AFMAVA pel seu gran treball, “esta associació és mes que un centre de dia; és una associació on es millora la qualitat de vida de tots els seus pacients i familiars i per això el Consistori vol seguir prestant la màxima atenció a les seues necessitats”.

Per la seua part, la Regidora de Benestar Social Eva Tormo, recorda: «Som la regidoria de les persones i prioritzem a aquelles que més ho necessiten”. I aprofita per invitar a tots a participar en les activitats que s´han programat amb motiu del dia mundial de l´Alzheimer”

Activitats programades:

– DILLUNS 23: A les 12h Globotà i lectura del manifest, en la plaça de l’ajuntament d’Albaida

– DIMARTS 24: A les 10h. Taula Informativa al mercat municipal d’Albaida i recollida de donatius

– DIMECRES 25: A les 13h. Eucaristia en l’Ermita del Pilar

– DIJOUS 26: A les 16h. Actuació del grup de dances d’Albaida. En acabar, berenar en la Seu d’AFMAVA i inauguració de l’exposició de les obres realitzades pels usuaris en el taller d’Arteterapia.

A les 19h. Visita a les instal·lacions d’AFMAVA. Entrada lliure i gratuïta

-DIVENDRES 27: a les 12h Actuació de la rondalla “Els Marjalers” de la Safor en la seu d’AFMAVA

 

Foto: http://respetayaprende.blogspot.com.es/p/dia-del-alzheimer.html