Albaida celebra la Setmana de la Fibromialgia 2012

Hi hauran tallers de relaxació, una xerrada i s’informarà sobre aquesta malaltia

L’Associació de FibromialgiaCiutat d’Albaida» ha organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament la Setmana de la Fibromialgia d’Albaida, en la que es duran a terme activitats que s’allargaran fins el dimarts 15 maig.

Hui dilluns, dimecres i divendres es preveu un taller de relaxació i massatges a càrrec d’Esther Mollà, instructora en Tècniques de Relaxació. El taller es realitzarà de 17.30 a 18.30 hores a la Llar dels Jubilats.

El dissabte 12 de maig, de 9.30 a 13 hores, hi haurà una taula al Mercat Municipal on donaran informació sobre la fibromialgia, una malaltia que provoca, entre d’altres símptomes, fatiga extrema, dolor persistent i rigidesa d’intensitat variable en músculs i tendons.

Per acabar els actes, el dimarts 15 de maig a les 19.30 hores, el lletrat de l’Ajuntament d’Albaida, Joaquin Soler Cataluña, realitzarà una xerrada sobre “Incapacitat permanent i fibromialgia” a la Tourist Info d’Albaida.

En paraules d’Eva Tormo, Regidora de Benestar Social i Sanitat “des de l’Ajuntament d’Albaida volem recolzar les associacions de la nostra ciutat. La tasca que es realitza des de l’Associació de Fibromialgia “Ciutat d’Albaida” és de gran valor, sobretot si tenim en compte que afronten una malaltia molt complexa, dolorosa i no sempre ben entesa per la societat», destaca. Tormo afirma que «es tasca dels responsables públics ajudar aquestes associacions, i encara que la situació de l’Ajuntament d’Albaida és molt complicada en el plànol econòmic, dins de les nostres humils possibilitats sempre estem i estarem a disposició de la nostra ciutat”, finalitza.