Albaida aprova les al.legacions contra les retallades educatives

L’equip de Govern recolza plenament totes les actuacions que s’estan realitzant des del Consell Escolar Municipal

El Consell Escolar Municipal d’Albaida s’ha reunit aquest dilluns per aprovar les al·legacions en contra de la supressió d’unitats docents i professorat que afecta al CEIP Covalta d’Albaida efectuades per la Conselleria d’Educació. Segons el Consell, aquesta retallada en l’educació pública pot comportar en un futur no molt llunyà la desaparició del col·legi Covalta així com afectar negativament la qualitat de l’ensenyament.

Al mateix moment en què es reunia el Consell, l’AMPA i el professorat del CEIP Covalta es concentraven a les portes del consistori albaidí recolzant les al·legacions presentades pel Consell i deixant clar que no volen que Covalta desaparega.

L’Equip de Govern recolza plenament totes les actuacions que s’estan realitzant des del Consell Escolar Municipal i des dels Col·legis Públics d’Albaida. En paraules de Lucia Company, Regidora d’Educacióarribarem fins al final per poder garantir una educació pública i de qualitat als nostres fills i conciutadans. La comunitat educativa d’Albaida sap que pot comptar amb l’Ajuntament per al que calga”.