Albaida acollirà el primer certamen de pintura mural «Messa»

Hi haurà un primer, segon i tercer premi per import de 2.000 euros, 1.000 euros i 500 euros respectivament

Els amants de la pintura tenen una cita el proper mes de setembre, ja que se celebrarà el primer Certament de Pintura mural «Francesc Sempere Fernandez de Mesa – Messa» organitzat i convocat per l´Ajuntament d´Albaida, la Comissió de Festes Verge del Remei 2015 i la Fundació «Per Amor a l´Art» de la Comunitat Valenciana.

L´esdeveniment, que pretén homenatjar la figura d’aquest il·lustre albaidí i fomentar la cultura, en aquest cas la pintura mural, tindrà lloc entre els dies 26 i 27 de setembre i haurà de centrar-se en la temàtica de l´obra de l´artista albaidí Messa, que caldrà plasmar a una tanca de 2,5/3 metres x 6 metres localitzada a Albaida i seleccionada pel jurat.

El carrer Germanes Llinàs, el parc Raval Jussà, el mur de l´avinguda de la fira, el mur de la plaça del Convent o el de la façana del poliesportiu són alguns dels llocs que en breu desbordaran art al nostre municipi. Els participants que prèviament hauran presentat el seu esbós al certamen, seran seleccionats i se´ls dotarà amb 200€ per a l´adquisició del material que s´estime. Hi haurà un primer premi per import de 2,000 euros, un segon premi per import de 1,000 euros i un tercer premi per import de 500 euros. Per a més informació poden consultar les bases a www.albaida.es.