Alarte inaugura la Casa del Poble de La Pobla Llarga

casa-poble-la-pobla-llarga
L’Agrupació Local del PSPV-PSOE de La Pobla Llarga va celebrar divendres la festa d’inauguració de la nova seu local amb la presència del secretari general del Socialistes Valencians, Jorge Alarte.
L’acte va comptar també amb la presència de la secretària de la província de València, Carmen Martínez, el secretari d’Acció Electoral, Víctor Sahuquillo, diputats socialistes com Francesc Signes, i representants de totes les agrupacions locals de la Ribera i d’altres comarques, com Roger Cerdà, de Xàtiva.

La inauguració va reunir uns 150 afiliats i simpatitzants del PSPV-PSOE que escoltaren, en primer lloc, l’emotiva intervenció del secretari local, Primitivo Climent, qui va destacar el treball de tots els membres de l’executiva local, especialment Paqui Calatayud, com a secretària d’Organització Local. Climent va destacar les “penúries” que ha tingut l’agrupació local per poder reunir-se fins el moment, ja que el partit mai ha comptat amb una seu fixa a La Pobla fins ara. “La nova Casa del Poble estarà oberta cada dilluns, a partir de les 8 de la vesprada, perquè qualsevol poblatà puga acudir a sol·licitar informació sobre el funcionament del nostre poble”, va dir el secretari local.

Per la seua banda, la secretària provincial, Carmen Martínez, va exaltar la importància de les agrupacions locals i va felicitar tots els veïns de La Pobla Llarga per la nova Casa del Poble. Jorge Alarte va recalcar la importància que han tingut les seus del PSOE al llarg dels 130 anys d’història del partit, des d’on s’ha ensenyat a llegir a la gent, s’ha informat, s’han defensat els drets de tothom i s’ha treballat per a aconseguir l’actual estat de benestar social. Finalment, Alarte va transmetre el suport de la direcció del partit als militants de l’agrupació local i va reconéixer el seu esforç per recuperar l’alcaldia de La Pobla Llarga.

L’acte va finalitzar amb un vi d’honor i tot seguit els simpatitzats i els membres de l’executiva local soparen en un conegut restaurant local.