Al voltant de 250 persones participen en activitats esportives i solidàries

La Junta Local Fallera de Xàtiva va organitzar ahir un esdeveniment benèfic per ajudar a la Spax

La Junta Local Fallera de Xàtiva va organitzar ahir diumenge a l’Albereda Jaume I una activitat esportiva multitudinària. Els beneficis es destinaran a la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (Spax). Es van portar a terme diferents modalitats esportives: Spinning a les 10 hores, amb Francis i Sabina, crossfit a les 11 hores amb Miguel Ferrero i zumba a les 12 hores amb Yan Espinosa.

El president de la Junta Local Fallera, Jesús González, va remarcar el suport de la Junta a la Spax i a la realització d’activitats solidàries.

Avanza Fitness també va col·laborar en aquesta activitat que va congregar a unes 250 persones a l’Albereda. Ximo Garcia, gerent d’Avanza Fitness, va manifestar que és el tercer acte benèfic en el qual participen i que estan molt satisfets de la “magnífica resposta” dels ciutadans. “Ha sigut una activitat magnífica, on la gent ha pogut gaudir de l’esport i ajudar al mateix temps a la Societat Protectora”, va afegir. L’entrada solidària costava tres euros.

A més a més els participants van rebre aigua i fruita, el matí es va amenitzar amb animació musical, i també es van instal·lar estands fallers on les comissions de la ciutat van oferir diferents productes.

La presidenta de la Spax, Mari Carmen Jachan, va agrair la participació de la Junta Local Fallera, d’Avanza Fitnees i de tota la gent que es va unir per ajudar als animals. “És molt gratificant que realitzen aquestes activitats i ens mostren el seu suport per a continuar treballant”, destacava la presidenta. Jachan va remarcar que la situació de la Societat Protectora de Xàtiva és “crítica” perquè “cada vegada rebem més animals i en pitjor estat”, “necessitem suport econòmic, voluntaris i especialment que es realitzen adopcions responsables”.

Els participants van passar un matí de diumenge molt agradable. Des de l’Ajuntament, el regidor Pedro Aldabero va afirmar que es tracta d’activitats molt positives, “que ajuden a dinamitzar la ciutat d’una forma saludable, practicant sport, i a més per una bona causa”.

[nggallery id=784]