Ajuntament i comerciants es coordinen a Ontinyent per oferir una intensa campanya de Nadal

Una pista de patinatge ecològica, el sorteig de 3.200 euros en xecs-regal i un concurs de nadales són algunes de les novetats a “Ontinyent Il·lusiona”

Una pista de patinatge ecològica, més de 3200 euros en xecs-regal o un concurs de nadales són algunes de les novetats d’enguany de “Ontinyent Il·lusiona”, la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent, que enguany donarà cabuda a un total de 35 activitats organitzades en coordinació amb diverses entitats i associacions locals.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el primer tinent d’alcalde, Joan Gilabert, que presentaven la campanya acompanyats dels presidents de les associacions de comerciants de Sant Rafel, el Llombo, Comerç IN i Ahval, coincidien en destacar l’esforç conjunt realitzat per organitzar una oferta “diferenciadora i atractiva”, que s’inaugurarà aquest dissabte amb l’arribada de la llum de Nadal.

Jorge Rodríguez explicava que l’oferta disposta “no deixa indiferent, i contribueix a continuar la línia de les accions que duem a terme al llarg de l’any per ser pol d’atracció i promoure l’activitat econòmica a la ciutat”. En aquest sentit recordava que el Govern d’Ontinyent ja ve treballant al llarg de l’any amb les associacions de comerciants amb campanyes com Consumeix Ontinyent, Ontinyent al carrer i ara Ontinyent Il·lusiona, “que ha tingut una resposta molt satisfactòria per part dels comerços”. En aquest sentit posava com a exemple l’augment en més d’un 40% dels establiments participants a “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, la iniciativa per premiar als clients que realitzen les seues compres a la ciutat, que passen de 70 a 100.

Al marc d’aquesta iniciativa es repartiran 2.000 euros en forma de 40 xecs-regal de 50 euros cadascun, premis als que s’afegiran altres 800 euros en xecs-regal als sorteigs de Comerç IN; i 400 mes al sorteig de Nadal del Mercat Municipal, un total de 3.200 euros als que s’ha d’afegir altres premis, com la bicicleta que se sortejarà al concurs de targetes de Nadal o els 200 euros en material escolar que s’emportaran els guanyadors del I Concurs de Nadales la que participaran els col·legis de la ciutat.

Altres atractius de la campanya seran la pista de patinatge ecològica (sense cost energètic) que s’instal·larà del 5 de desembre al 5 de gener a la Plaça de la Concepció; tallers infantils; les visites del Pare Noel i els emissaris dels Reis d’Orient; un trenet infantil; un Mercat de Reis; una visita interactuada nocturna al Palau de la Vila; el cap d’any infantil, o la III edició del Festival de Circ i Teatre, que tornarà a animar els carrers de tots els barris.

El Primer tinent d’Alcalde, Joan Gilabert, posava de relleu la varietat d’una programació “amb activitats per a tots els públics de totes les edats, una programació potent per a una ciutat que volem que siga atractiva tant per fer les compres de Nadal com per gaudir d’una extensa oferta d’oci amb la família o els amics”. Gilabert coincidia amb l’Alcalde en destacar la implicació de les diverses regidories participants, el Consell Econòmic i Social, les associacions de comerciants locals i altres entitats i grups com el Grup de Percussió La Colla, el Ballet Ópera o l’Associació d’Amics dels Reis Mags.

Tot aquest seguit d’activitats tindran el seu punt de partida aquest mateix dissabte a les 17:30 des de la Plaça de Sant Domingo i el Carrer Martínez Valls, on hi haurà contacontes, balls nadalencs participatius i una crida perquè arribe a la ciutat la “Llum de Nadal”, amb la posterior encesa de les llums de decoració nadalenca repartides per tota la ciutat.