Ajuntament i col·legi d’arquitectes signen un conveni de col·laboració

Xàtiva implantarà un sistema de tramitació de sol·licituds de llicències d’obres amd projectes visats electronicament

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha tornat a rebre al president del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València, Mariano Bolant, en aquest ocasió per signar un conveni de col·laboració entre el col·legi professional i l’Ajuntament de Xàtiva. Davant la presència de la tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Cristina Suñer, l’alcalde i el president dels arquitectes rubricaren un document, en virtut del qual s’implantarà un sistema de tramitació electrònica d’expedients d’obra.

L’objecte del conveni és establir els procediments d’intercanvi d’informació entre el col·legi i l’Ajuntament que faciliten la comunicació entre ambdues institucions amb la finalitat d’agilitzar els tràmits administratius de sol·licitud de llicència d’obres que s’acompanyen de projectes visats electrònicament, així com obtenir una major rendibilitat dels recursos públics.

El principal avantatge que presenta l’acord és que s’elimina la necessitat de presentació dels projectes en format paper ja que els serveis municipals podran tenir accés a la base de dades del col·legi.