Aielo de Malferit, seu de la Fira Nacional d’Ornitologia d’Intercanvi

Es celebrarà el 15 de desembre

Les instal·lacions del Pavelló Municipal d’ Esports d’ Aielo de Malferit acolliran el 15 de desembre la primera edició de la Fira Nacional d’Ornitologia d’Intercanvi. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’ associació Ornitològica Comarcal d’ Ontinyent a proposta dels socis locals.

L’ activitat, que començarà a les 9 del matí i és d’accés gratuït, oferirà els visitants la possibilitat de conéixer aquesta modalitat esportiva mitjançant exposició de productes ornitològics, accessoris per a la cria i alimentació de pardals, assessorament a càrrec de veterinaris, estands amb revistes especialitzades com “Ornitologia Practica”, i una extensa exposició de diferents tipologies de canaris, pardals exòtics i de fauna europea.

A data d’ avui hi han inscrits un total de 30 expositors, i els organitzadors de la fira esperen arribar fins a un nombre aproximat de 75 participants. Els aficionats interessats a formular la inscripció poden adreçar les seues peticions al mail de contacte jmmiguelsermo@gmail.com

L’ Alcalde de la localitat, Jose Luis Juan Pinter, ha manifestat la seua satisfacció per acollir i ser seu de la primera edició de la Fira Nacional d’Ornitologia, traslladant als socis locals la seua felicitació per ser promotors d’ un esdeveniment d’aquesta importància i oferint-los els recursos municipals necessaris per a garantir l’ èxit d’ aquesta iniciativa.

“Sens dubte, iniciatives com aquestes són molt importants per al nostre poble, doncs ens ajuden a  promocionar i donar a conéixer els atractius i el patrimoni del nostre poble, al mateix temps que ajuden a millorar l’ economia dels bars, restaurants i xicotets comerços del municipi, gràcies a l’afluència de visitants i aficionats que acudeixen al reclam d’ aquestes activitats”, ha declarat Jose Luis Juan Pinter.