Aielo de Malferit inicia les activitats de les escoles esportives municipals

Els xiquets i jóvenes poden practicar ballet, ioga infantil, kung-fu, gimnàstica rítmica, futbol, raspall, escacs, educació canina i tennis

La regidoria d’ Esports de l’ Ajuntament d’Aielo de Malferit ha iniciat les activitats de les Escoles Esportives Municipals. Les modalitats que s’ofereixen són ballet, ioga infantil, kung-fu, gimnàstica rítmica, futbol, raspall, escacs, educació canina i tennis.

Aquesta iniciativa saludable es marca com a finalitat promoure i facilitar la pràctica de l’esport base entre els xiquets i adolescents de la població.

Les escoles comencen les seues activitats en els mesos de setembre/octubre i desenvolupen les seues activitats en diverses instal·lacions esportives, com ara el poliesportiu, el gimnàs del Grup Nou, el trinquet i el gimnàs del Ceip Sant Josep.

Aquestes activitats, que tenen lloc en horari extraescolar, faciliten la conciliació de la vida familiar i laboral dels pares, i permet als xiquets i jóvens d’entre 4 i 16 anys la possibilitat d’ iniciar-se i perfeccionar la pràctica de la modalitat esportiva que els agrade.