L’Agrupació Fotogràfica d’Ontinyent inaugura la seua mostra anual a la Casa de Cultura amb novetats

Per primera volta s’aplica el format lliure, i s’inclouran fotoescultures

L’Agrupació Fotográfica d’Ontinyent (AFO) inaugurarà aquest proper divendres a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara d’Ontinyent (carrer de Maians, 26) una nova edició de la seua tradicional exposició fotogràfica anual, que organitza amb la col.laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent.

La mostra serà com sempre amb tema lliure, però inclou enguany com a novetat que el format també serà lliure, pel que ja no serà forçosament de 40 x 50, com fins ara. El nou president de l’entitat, Alejandro Sanchis, destacava que “era un canvi que es demanava feia temps, i que hem decidit introduir enguany. Ara les possibilitats són majors, i de fet algunes de les imatges són de 1 metre i 20 centímetres d’alçada”, destaca. La mostra inclou més de 30 imatges realitzades per al voltant de 18 persones, tant en blanc i negre com a color, i inclús en el format de fotoescultura, que combina dues manifestacions artístiques com la fotografia i l’escultura.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Calabuig Oviedo, convidava a la ciutadania a visitar l’exposició, “volem que la gent vinga i contemple la mostra, perquè en aquest cas es pot aplicar allò de que una imatge val més que mil paraules. Cada obra és fruït d’una sensibilitat i una manera d’entendre i tractar la imatge”, assenyala.

L’exposició s’obrirà el proper divendres 25 de novembre a les 20.00 hores, i romandrà oberta la duració de l’exposició fins al 14 de gener de 2012, en horari de dilluns a divendres, d’11.00 a 13.00 hores i de dimarts a dissabte, de 19.00 a 21.00 hores, tancant diumenges i festius.