Agenda de cap de setmana a La Pobla Llarga

Este divendres a partir de les 20.30 hores, les tres comissions falleres es reuniran al voltant de l´Ajuntament per donar l´eixida oficial a les festes falleres. Les Falleres Majors, presidents i padrins de les Falles de La Pobla Llarga, Falla el Colmenar, la Falla El Castell i la Falla Sant Josep, faran la Crida des del balcó de l´Ajuntament i animaran als fallers i als veïns del poble a gaudir de la festa. L´alcalde de la localitat, Rafael Soler, els obrirà les portes de la Casa Consistorial i els convidarà als fallers i càrrecs fallers a disfrutar d´estes festes.

Posteriorment, els fallers es dirigiran a la Casa de la Joventut on s´oferirà un sopar de germanor i una discomòbil patrocinat per l´Ajuntament.

Dissabte 27 de febrer a partir de les 17 hores començarà la Cavalcada del Ninot pels carrers del poble.

Diumenge 28 de febrer, a les 12 hores, la Unió Musical de La Pobla Llarga ofereix un Festival de Bandes Juvenils on participaran la Banda Jove de la Llosa de Ranes, de Castalla i de La Pobla Llarga. Este concert es celebrarà en la Casa de la Cultura i és un Projecte pel Sahara Lliure 2010.