Adriana i Olívia viuen amb emoció l’acte d’exaltació com a Falleres Majors

Les màximes representants van viure moments molts especials

La senyoreta Adriana Pérez i la xiqueta Olívia Cabezón van viure ahir un dels moments més emotius, l’acte d’exaltació com a Falleres Majors de Xàtiva per aquest exercici 2016. L’alcalde de Xàtiva i President Nat de la Junta Local Fallera, Roger Cerdà, va imposar la banda que les acredita com a les màximes representants del món faller xativí.

L’acte va estar ple de sorpreses per a tot el col·lectiu faller xativí i els amants de la festa, ja que a ell van assistir les màximes representants de les Falles, Alícia Moreno i Sofia Soler, Falleres Majors de València de 2016. A més a més, van assistir a aquest esdeveniment per primera vegada les Reines de les festes de Castelló, Carolina Tàrrega i Lola Marco i des d’Alacant, una dama de la Bellesa del Foc d’Alacant i la xiqueta Paula Vázquez de Agredos Jiménez, Dama d’Honor de la Bellesa del Foc Infantil d’Alacant.

Les presentadores de l’acte van ser Mavi Cardós i Ana Alcocer, Falleres Majors de Xàtiva del 2014. La mantenidora de l’acte va ser Claudia Villodre, Fallera Major Infantil de València de 2014. Enguany les falles de Xàtiva junt amb altres poblacions, han sigut declarades Bé d’Interès Cultural i com no, les juntes locals de les poblacions amigues no podien faltar en aquesta cita, pel que es va rebre la visita de les Falleres Majors d’Alzira, Gandia, Dénia, Carcaixent i els festers de Canals.

L’acte propi de l’exaltació es va realitzar a les 18 hores al Gran Teatre de Xàtiva, però abans, a les 17 hores, es va realitzar la recepció oficial de totes les autoritats i juntes locals convidades a les portes de l’ajuntament.

En primer lloc la comitiva va arreplegar a Olívia, Fallera Major Infantil, i a continuació, tots junts es van dirigir a per Adriana, Fallera Major de Xàtiva.

L’acte va estar ple de sentiment i emoció. Les màximes protagonistes falleres van viure moments especials envoltades pels seus familiars i amics.

Pel que fa als guardons, el socarrat d’Honor va recaure en José Luis Díaz, de la falla Verge del Carme. La insígnia d’Or va ser per a Juan Ramon Alcócer, de la comissió Espanyoleto, per la seua trajectòria al col·lectiu faller. L‘apropòsit va anar a càrrec de la Falla El Cid Plaça de la Trinitat, titulat “Tu no tens nas!”. Després de l’acte es va celebrar el tradicional vi d’Honor, als Salons Lluna Events.

[nggallery id=793]