Adriana i Olivia, Falleres Majors de Xàtiva 2016

Adriana Pérez Ramírez, de la comissió Verge del Carmen i Olívia Cabezón de República Argentina

Adriana Pérez Ramírez, de la comissió Verge del Carmen, ha sigut triada Fallera Major de Xàtiva per al pròxim exercici. Li acompanyarà Olivia Cabezón Cuenca de la comissió República Argentina, única candidata que es va presentar per al càrrec de Fallera Major Infantil.

El alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i president nat de la Junta Local Fallera, ha llegit l’acta del jurat en un acte celebrat en l’Ajuntament i tot seguit ha procedit, a realitzar les telefonades per a comunicar la notícia a les protagonistes. Adriana i Olivia han mostrat la seua emoció i alegria per representar a les falles de la ciutat. En l’acte han estat presents Jesús González president de la Junta, acompanyat per l’edil Pedro Aldabero, Lucia Perucho, Secretaria de la Junta i altres membres de la Junta Local Fallera.

Adriana Pérez i Ramírez, Fallera Major de Xàtiva 2016, va nàixer en 1987 i és advocada. Forma part de la comissió Verge del Carme des del seu naixement, on ha ostentat els càrrecs de Fallera Major Infantil (1996) i Fallera Major (2014). També ha estat sot-secretària, delegada de loteria, delegada infantil i membre de junta gestora. A més a més va formar part de la cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva en 2001.

Olívia Cabezón i Cuenca, Fallera Major Infantil de Xàtiva 2016, va nàixer el 2002 i és membre de la Falla República Argentina des que va nàixer. A més a més, va ser Fallera Major Infantil de la seua comissió durant l’exercici 2014.

La seua presentació pública es realitzarà el 4 de setembre al Castell de Xàtiva.