Adequació de l’accés al CEAM del barri de Sant Josep d’Ontinyent

S’ha habilitat una vorera adaptada a persones amb mobilitat reduïda

Les regidories d’Obres i Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ontinyent han adequat l’accés al Centre d’Atenció a Majors de Caixa Ontinyent al barri de Sant Josep, habilitant una entrada més còmoda i agradable per als usuaris d’estes instal·lacions. El regidor d’aquestes dues àrees, Manuel Cuesta, destacava que “els majors que utilitzen aquest centre havien de pegar una volta innecessària per accedir a la instal·lació. El que hem fet es evitar-la creant una nova vorera en línia recta des del pas de vianants confrontant, plantant a més a més diversos elements de jardineria per renovar la imatge dels exteriors d’aquest centre”, explicava.

D’aquesta manera, s’ha creat esta nova vorera adaptada a persones amb mobilitat reduïda que arriba directament a la porta principal, i entre l’arbrat que s’ha plantat es compta amb diverses plantes aromàtiques, un cedre, així com una olivera amb més de 50 anys que romania als vivers de l’empresa adjudicatària del servei de Parcs i Jardins, després d’haver estat retirada d’altre espai públic. A més a més, s’ha procedit a repintar la font existent en aquesta zona i s’ha habilitat una toma d’aigua per regar el jardí.

Manuel Cuesta destacava que “els majors són un pilar fonament de la nostra societat, i no només pel que ens han aportat en el passat, sinó també pel recolzament que donen a les seues famílies i el coneixement que poden aportar a tots els que els envolten. Des del Govern d’Ontinyent cuidarem sempre tots els xicotets detalls que estiguen a la nostra mà per a millorar la seua qualitat de vida, perquè el que pugam fer per ells no serà mai tot el que es mereixen”, concloïa.