«Acull un xiquet Sahrauí este estiu

sahraui1
Reunió informativa programa ‘Vacances en pau 2010’

El programa “Vacances en Pau 2010” organitzat per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià, permet que els xiquets i les xiquetes sahrauís que tenen entre 8 i 12 anys puguen eixir dels Campaments de Refugiats de Tinduf (Algèria), en la part coneguda com la hamada, la més inhòspita del desert durant els mesos d’estiu. Així, els xiquets disfruten d’unes vacances en les que, a més de rebre tot l’afecte de la família d’acollida i una bona alimentació, també poden passar per tot un seguit de controls mèdics que no són possibles als campaments.

Aquest projecte de “Vacances en Pau” permet que uns 20 xiquets/es sahrauís passen els mesos d’estiu a la Costera acollits per les diverses associacions de solidaritat amb el poble sahrauí. Amics del Poble Saharauí de Xàtiva va acollit l’any passat un total de 13 xiquets/es sahrauís.

Per aquest motiu, des d’Amics del Poble Saharauí de Xàtiva es convoca a totes les persones interessades en conéixer en què consisteix el programa “Vacances en Pau” i/o en acollir a un xiquet o xiqueta sahrauí durant els mesos d’estiu, a la reunió informativa que es celebrarà el proper divendres 23 d’abril de 2010 al Centre Cívic La Ferroviària (Pl. Espanyoleto, s/n) a les 19:30 hores.

En la reunió participaran diverses famílies acollidores, les quals explicaran al públic les seues experiències amb els xiquets.