Activitats lúdiques al col·legi Claret amb motiu de les festes Nadalenques

Colegio Claret XàtivaCom a novetat d’enguany, els alumnes han representat un musical de teatre sobre el naixement de Jesucrist

Xàtiva – Xavi Ureña

Arriba el Nadal, i com tots els anys, el col•legi Claret ha fet els deures preparant activitats per a celebrar este esdeveniment. Normalment, en estes dates tan assenyalades i coincidint amb el sorteig de la loteria nacional, el centre prepara diverses excursions a llocs emblemàtics de la nostra ciutat per inculcar a tots els xiquets i jóvens, el motiu de les festes i per a motivar, també, l’ajuda als que més ho necessiten. Ja que hi ha persones que per estes dates, no tenen a ningú al seu voltant i per això el Claret creu que cal fer-los extensible el calor i l’alegria del Nadal.

Els alumnes de 1r cicle de la ESO han visitat el betlem d’Alcoi, els de 2n cicle a l’asil d’ancians de Xàtiva, i per últim, els alumnes de batxillerat han visitat el convent de la Consolació de la capital de la Costera.

Enguany, per primera vegada, els alumnes del 1r cicle d’ educació primària han preparat amb els seus educadors una obreta musical que tractava sobre els fets ocorreguts fa segles: el naixement del Jesuset. Els més menuts s’han disfressat per oferir el millor espectacle religiós: naixement en un pessebre, adoració dels pastors, arribada dels reis mags, etc. I tot, amb motius de la vida moderna, des de persones comprant als mercats fins als executius, obrers, etc., que han volgut acostar-se a adorar al Salvador.

Un comentario sobre “Activitats lúdiques al col·legi Claret amb motiu de les festes Nadalenques”

  1. no será por la mierda (con perdon, mierda santa) de festival infantil q hicieron los más pequeños a puertas cerradas y prohibido hacer fotos, q está prohibido…)

Los comentarios están cerrados.