Activitats lúdiques a diferents festes de pobles

Hi haurà orquestres, parcs aquàtics o desfilades

El Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València porta activitats didàctiques i tallers a diferents pobles valencians. Les orquestres “Avalanxa” i “Òxid” tocaran a Llocnou d’en Fenollet i Vilanova de Castelló respectivament per a donar als veïns una vetlada musical completa.

El parc aquàtic del SARC arriba a Montaverner a les deu del matí on espera l’assistència de xiquets i xiquetes per a gaudir amb jocs d’aigua en la piscina municipal.

Els xiquets i xiquetes de Novetlè podran gaudir d’una gymkana ambientada en el món pirata en la qual haurà d’aprendre a ser un autèntic saquejador dels mars. A més, una desfilada de gegants i cabezudos realitzaran balls al són de les melodies tradicionals. Amb música en directe amb dosdulzaineros, tabal i bombo pels carrers del poble a les set de la vesprada.

A la mateixa hora a Beniatjar arriben els jocs tradicionals valencians per a donar a conéixer com es divertien antigament.

Finalment, un repertori de contes narrats amb ajuda de titelles i objectes tindrà lloc, a les onze de la nit, a Alcàntera de Xúquer. Els tres óssos, el tigre que va venir a prendre el te, el grúfalo, el petit conill blanc, la poma roja, els tres bandits i molts més.