Acte de la CUP-Procés Constituent a Xàtiva

Demà dissabte a la plaça del Mercat

La plaça del Mercat de Xàtiva acollirà demà dissabte a les 12 hores l’acte de la CUP-Procés Constituent de cara a les eleccions al Parlament.

L’acte comptarà amb la presència dels diputats David Fernández i Isabel Vallets amb Guillem Agulló i l’economista i número tres de la candidatura de la CUP per Barcelona, Josep Manel Busqueta, juntament amb l’advocada xativina Maria Josep Martínez. Sota el lema “Als Països Catalans Governem-nos”, desgranaran les propostes de la CUP-Procés Constituent per als pròxims mesos “en un escenari de lluita per la recuperació de la sobirania nacional, social i democràtica”.

Des del grup afirmen que “la presència de la candidatura CUP – Procés Constituent a la ciutat de Xàtiva, al País Valencià, va més enllà d’un acte simbòlic, és la voluntat de caminar junts cap a un procés que permeta l’exercici del dret a decidir dels valencians sobre el seu propi futur: la independència, la justícia social i la fi del sistema capitalista”, recalquen.

5 comentarios sobre “Acte de la CUP-Procés Constituent a Xàtiva”

 1. Podéis decirme donde está la dignidad de los valencianos? Cómo es posible que tengamos que aguantar la humillación de que vengan a nuestra propia casa a «catalanizarnos» como si fuésemos incapaces de gobernarnos con nuestra propia identidad?
  Quien quiera ser catalán que se vaya a Cataluña!!!

 2. Podeu dir-me on està la dignitat dels valencians? Cóm és possible que tingam que aguantar la humiliació de que vengen a la nostra pròpia casa a “*catalanizarnos” com si fórem incapaces de governar-nos en la nostra pròpia identitat?
  Qui vullga ser català que es vaja a Catalunya!!!

 3. Et poden catalanitzar…
  Et poden espanyolitzar…
  I tambe et poden «russificar«…
  Si, a quell que volia posaer platja Xativa, el Rus…
  😉

Los comentarios están cerrados.