Accident d’una avioneta a Ontinyent

Una avioneta es va estavellar ahir al camí de les Boles

Al matí d’ahir diumenge ha tingut lloc un accident aeri a Ontinyent en estavellar-se una avioneta al camí de les Boles, a la urbanització del Pilar. El succés va ocórrer passades les 12 del migdia, quan per algun motiu l’avioneta va perdre força i en volar massa baix, es va enganxar amb el cable d’una línia telefònica, el que ha provocat l’accident.

Afortunadament no ha tingut cap víctima mortal, però sí que han hagut d’actuar els bombers que han excarcerat un únic ferit: el pilot de l’avioneta, un veí d’Ontinyent de 52 anys que havia quedat atrapat al seu interior. El dispositiu ha comptat també amb la intervenció de la Policia Local, Guàrdia Civil, i SAMU.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha traslladat fins al lloc dels fets per interessar-se per la salut del pilot, el qual ha estat ingressat a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva amb múltiples contusions, dolor a l’esquena i pronòstic reservat.

El primer edil ha telefonat a la família esta vesprada, que li ha confirmat que l’accidentat està estable i la seua vida no corre perill. Les restes de l’avioneta eren retirades per una grua poc després de l’accident. A la imatge, cedida per Joan Enric Valiente, es veu a les assistències rescatant el pilot.