A Gates en Xàtiva organitza activitats extraescolars

No suposaran un cost addicional per a les famílies que porten habitualment els seus fills a la guarderia

La guarderia A Gates de Xàtiva organitza activitats complementàries a partir dels dos anys. “Perquè el nostre principal objectiu és millorar i donar als nostres alumnes les màximes i millors possibilitats per a un complet i sa aprenentatge i un bon rendiment de les hores que estan amb nosaltres”, afirmen des de la guarderia. A Gates ha creat un projecte educatiu basat en tallers i activitats pedagògic-didàctiques innovadores i pioneres portades a terme per diferents experts.

Aquestes activitats extraescolars no suposaran un cost addicional per a les famílies que porten habitualment els seus fills a la guarderia. “Així als alumnes del centre, els ampliem l’oferta formativa i els oferim un ampli i complet currículum, organitzat per al dia a dia dins de l’horari lectiu”, remarquen.

A més a més, qui vulga que el seu fill gaudisca d’aquest projecte en major mesura, podrà apuntar-lo a les vesprades, com a activitat extraescolar, i amb un xicotet cost, i ampliant la ràtio d’edat fins als 6 anys.

En aquest centre, advoquen per acompanyar als xiquets en el seu creixement i fer que aquest siga profitós i feliç. “Per profitós, entenem utilitzar el potencial i la plasticitat cerebral natural que caracteritzen aquestes tendres edats, però mai omplir-los de matèries”, diuen.

Aquestes són les activitats complementàries:
– Taller de música: despertar la curiositat i el desig de sonar per al xiquet per mitjà de l’animació d’objectes que trauen sons i timbres… Psicomotricitat (fina i grossa), Pensament lògic, Pensament múltiple, Sensibilitat artística, Autoescoltar-se i Reflexió, Empatia i Habilitats Socials –

– Taller de Taekwondo: en l‘aspecte físic, permet desenvolupar al màxim totes les capacitats pròpies del cos: força, elasticitat, resistència, integració, adaptació, així com un desenvolupament harmònic i funcional de tot el seu organisme.

Espiritualment, aquesta disciplina ensenya els seus participants que és necessari ser perseverant amb els objectius dissenyats, inculca valors d’educació i respecte. No es lluita el que s’ensenya.

– Taller de ioga i d’art en anglés: Que millor que aprendre l’idioma per mitjà del joc i de l’aprenentatge d’altres activitats que estan immerses en un joc. Que millor forma i més amena per a aprendre’l. Per a portar a terme les activitats se’ls parlarà en anglés.

El preu de les activitats extraescolars és de 20 euros per activitat 1 dia a la setmana. No obstant això, si els pares matriculen als xiquets en A Gates, tindran gratis les activitats als matins.

A Gates està situada al carrer Cerdan de Tallada, nº 15 de Xàtiva. Pot contactar amb la guarderia en el telèfon 962270953.