L’equip de govern de la Llosa acusa el PSPV de desistiment de funcions per abandonar del Ple

Els populars defensen que l’ampliació de les disposicions en l’ordenança fiscal reguladora de l’IVTM no exigeix la redacció d’un informe per part d’Intervenció

L’equip de govern (PP) a l’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha acusat al grup municipal socialista de “falta de respecte” i “desistiment de funcions” per abandonar la sessió plenària que amb caràcter ordinari se celebrà en la jornada d’ahir.

La “plantada” es va produir mentre es debatia el punt dos en l’ordre del dia, relatiu a l’ampliació de l’ordenança fiscal Reguladora de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM). Quant l’alcalde de la localitat, Evarist Aznar, es disposava a donar compte dels motius que justifiquen la modificació d’aquesta ordenança els quatre regidors presents del grup socialista varen abandonar la sessió adduint falta de documentació per a procedir al debat i votació de la mesura.

Des de la formació popular titllen de “lamentable” aquesta forma de procedir de l’oposició i acusen els socialistes de “voler buscar un titular de premsa” mitjançant una “acció premeditada i fora de lloc”. Des de les files populars assenyalen que la documentació requerida pel grup socialista resulta “injustificada”, ja que l’expedient es troba disponible i atés que es tracta de l’ampliació de les disposicions establertes en l’ordenança i no de la seua estricta modificació no resulta preceptiu emetre un informe per part de la Secretària-Interventora.

En última instància, l’equip de govern municipal ha instat al grup en l’oposició a “recuperar les formes, les maneres i no faltar al respecte als seus propis votants”, atès que el Ple constitueix el màxim òrgan col·legiat local. En aquest sentit, s’insta al PSPV “a treballar pel poble, a fiscalitzar l’acció de l’executiu municipal” i no utilitzar el Ple “per fer política partidista”, ha incidit.