57 estudiants comencen les seues pràctiques a l’Ajuntament d’Ontinyent

L’Alcalde, Jorge Rodríguez, els donava la benvinguda “a la casa de tots i de totes”

Aquest matí tenia lloc a l’antic Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ontinyent l’acte de benvinguda al 57 becaris que hui comencen les seues practiques pràctiques al consistori dins del del programa “La Dipu et Beca”, cofinançat pel consistori i la Diputació de València. Es tracta d’un programa pel qual estos estudiants realitzaran practiques formatives remunerades en l’Ajuntament d’Ontinyent al període del 1 de juliol al 31 d’agost, amb una dedicació mínima de 25 hores setmanals i amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat.

L’Alcalde, Jorge Rodríguez, els donava la benvinguda “a la casa de tots i de totes”, on tots els becats “tindran una oportunitat laboral i formativa que han d’aprofitar”, destacava. L’acte comptava també amb la presencia dels regidors Rebeca Torró, Joan Sanchis, Jaime Peris, Pablo Úbeda, Manuel Cuesta, Óscar Borrell i José Luis Climent, així com els caps dels diferents departaments municipals, estant les explicacions tècniques sobre les practiques a càrrec de la tècnica d’educació, Emília Tortosa.

De les 57 beques, 13 seran per a l’àrea Administrativa i Econòmica; 11 per a Benestar Social; 8 per a Esports; 7 per a Arxiu i Museu 3 per a Turisme; 3 per a l’àrea Jurídica; 3 per a Medi Ambient; 2 per Biblioteca; 2 per a l’Oficina Tècnica; 1 per a Joventut; 1 per a l’àrea informàtica; 2 per a Videoteca i 1 per a Premsa; disposant tots els becaris dels seus corresponents tutors, que els serviran de guia.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que “va a ser una nova oportunitat per al personal de l’Ajuntament de comptar amb una ajuda molt valuosa durant l’estiu, i per als joves participants per obtenir una experiència personal i laboral que els servirà de molt”, concloïa.