500 persones disfruten de la clausura de la ludoteca d’hivern “L’Art de Nadal” a l’Olleria

Teatre per a acabar unes setmanes d’aprenentatge i diversió

Ningú va voler perdre’s la clausura de la ludoteca d’hivern, un dia festiu en el qual van poder gaudir tant menuts com grans de totes les activitats preparades.

El gimnàs del col·legi Isabel la Catòlica va albergar el passat dijous pel matí, a unes 500 persones, entre alumnes i familiars per a disfrutar dels espectacles que els més menuts tenien preparats. No van faltar les representacions nadalenques, les disfresses i el teatre de tirisiti.

La regidora d’educació, Gema Borrás, no va voler perdre’s este gran dia i va compartir amb protagonistes i familiars totes i cadascuna de les actuacions destacant “la important labor de la ludoteca en estos dies de festes ja que d’una banda els permet continuar amb la seua rutina escolar tant en horari com en la dinàmica d’aprenentatge i per una altra facilita als pares el conciliar treball i família”.

Javier Monzó, un dels coordinadors de la ludoteca de Nadal ha explicat que “el projecte l’Art de Nadal naix des d’una perspectiva de millora del desenvolupament creatiu i artístic del xiquet, de tal manera que, es reforcen les relacions socials entre els menuts i es potencien actituds i valors de reconeixement i respecte per les arts escèniques i dramàtiques centrades en L’Olleria i els seus voltants” a més “altre punt important dins de la programació ha sigut el coneixement dels jocs tradicionals de la nostra comunitat que ens acosten a la nostra tradició i orígens” quant a novetats “la incorporació del Ioga ha permès treballar en la progressió psicomotriu dels xiquets”.

Finalment, assegurava que “el balanç ha sigut molt bo ja que hem aconseguit tots els objectius marcats, aprendre mitjançant el joc i el teatre, adquirir hàbits, normes, i regles de conducta social i d’higiene, educar per a la diversió saludable i adquirir habilitats de desenvolupament psicomotriu”.