450 atletes a la primera edició de la carrera 10 K de l’Olleria

Organitzada conjuntament pel Club d’Atletisme de l’Olleria i l’Ajuntament

Este passat diumenge 24 de novembre es va disputar la 1ª 10K de l’Olleria, organitzada conjuntament pel Club d’Atletisme de l’Olleria i l’Ajuntament de l’Olleria. Una carrera de caràcter popular amb una distància de 10.000 metres que va transcórrer pels bonics paratges naturals i pels carrers i llocs més emblemàtiques de la població de l’Olleria. En esta primera edició comptarem amb la participació d’uns 450 atletes que pugueren disfrutar del nou circuit i del bon temps que ens va acompanyar al llarg del matí.

Com ja va sent habitual en les últimes edicions de la volta a peu de l’Olleria, per a la 1ª10K també comptarem amb les carreres dels xiquets abans de l’ inici de la carrera absoluta, on els més menuts poden anar introduint-se en este fantàstic món que és el de la carrera a peu. Així, xiquets des dels zero anys fins als tretze pogueren fer carreres a peu en diferents distàncies.

En quant a les novetats que presentava la 1ª10K, cal destacar que l’ inici i la meta es trobaven al poliesportiu, i que hi havia unes xicotetes variacions al recorregut per fer que el circuit passara pels llocs emblemàtics del casc antic. A banda cal destacar que al llarg del circuit comptavem amb diferents punts d’animació, on hi havia dos grups de batukada de la Banda de tambors i cornetes del Stm. Crist de la Palma de l’Olleria i dos grups locals de rock animant a tots els atletes, Sigarrito Jou i The Fartons.
El regidor d’Esports, Vicente Oviedo felicitava als guanyadors així com a la resta d’atletes que “han fet d’esta primera edició tot un èxit de participació”, sent igualment l’encarregat d’entregar els trofeus als guanyadors.