40 vehicles clàssics participen al XIII Rally de cotxes antics a Ontinyent

Alguns models van ser Rolls Royce, Ferrari, Jaguar, Mercedes, Alfa Romeo o Chevrolet

Al voltant de 40 vehicles antics participaven ahir a Ontinyent a la tretzena edició del Rally de Cotxes Antics que tradicionalment té lloc la setmana de Festes de Moros i Cristians i que enguany es celebrava a la Plaça de la Concepció.

El rally, organitzat des del Club Motor Clàssic Ontinyent, reunia principalment vehicles creats a les dècades dels 50 i els 60 del segle passat, però també altres anteriors. Models clàssics de marques com Rolls Royce, Ferrari, Jaguar, Mercedes, Alfa Romeo o Chevrolet eren a més a més acompanyats per altres vehicles com motocicletes amb sidecar, una d’elles de la Segona Guerra Mundial.

Tots ells eren contemplats des de les 10:00 del matí en aquest espai per un nombrós públic, entre el que s’ha trobat l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui pujava a un Ford Model “A” de l’any 1928, junt a la segona tinent d’alcalde, Rebeca Torró. El primer edil també acudia acompanyat dels regidors del Govern d’Ontinyent Manuel Cuesta i José Mª Hoyos. Després de la concentració, els participants realitzaven una volta pels diversos barris d’Ontinyent, desplaçant-se posteriorment a Bocairent, tornat a la capital de La Vall d’Albaida per finalitzar l’activitat amb un dinar de germanor en un conegut restaurant.