350 persones visiten la Fira Outlet Fallera a l’Albereda de Xàtiva

Nou comissions de la ciutat van posar a la venda productes artesanals i gastronòmics

Al voltant de 350 persones van visitar el dissabte la Fira Outlet Fallera ubicada a l’Albereda Jaume I de Xàtiva.

Un total de 9 comissions de la ciutat es van donar cita en aquest esdeveniment que segons fonts de la Junta Local Fallera, va ser «un èxit». Ciutadans de Xàtiva i dels voltants no es van voler perdre aquesta Fira Outlet Fallera i a les 12:30 hores es va registrar el nombre més gran de visitants al recinte.

Cada comissió va elaborar tot tipus d’articles artesanals i els van posar a la venda. La falla Sant Feliu va elaborar cupcakes, almoixàvena i coques. Ferroviària va oferir manualitats com socarrats, collars, nines fetes a mà, Mercat va posar a la venda diversos productes artesanals,  Sant Jordi va delectar als visitants amb menjar i un rastre de roba.

Tetuan també va vendre roba i objectes diversos, els més menuts van gaudir amb un castell unflable que va habilitar Joan Ramon Jiménez, falla que també va oferir quadres i altres articles. Espanyoleto posava a disposició dels ciutadans roba fallera i sabates de xiquets, Abú Masaifa oferia menjar i finalment Cid-Trinitat també va posar a la venda productes gastronòmics, altres objectes i van sortejar dos pernils. D’altra banda, la Junta Local Fallera de Xàtiva posava a disposició dels ciutadans llibres i publicacions falleres.

Des de la Junta Local recalquen la seva «satisfacció» per l’elevada participació en aquesta Fira Outlet que el pròxim any es tornarà a repetir amb «moltes novetats».

S’ha de destacar que les Falleres Majors de Xàtiva del 2013, Maria Jordá y Martina Marras, van assistir ahir diumenge a l’homenatge a les Falleres Majors de València celebra a Utiel.