3.000 euros en beques als dos millors estudiants del Campus d’Ontinyent

Els alumnes amb millors expedients de final de carrera podran realitzar un curs de 3 setmanes a la Dublin City University

La Fundació Universitària de La Vall d’Albaida (FUVA) ha convocat unes noves beques destinades als estudiants universitaris del Campus d’Ontinyent, per tal d’estimular i facilitar l’estudi de l’anglès en un país de parla anglesa, així com fomentar entre l’alumnat del Campus d’Ontinyent l’afany per l’excel·lència en els estudis.

Aquestes beques s’atorgaran a l’alumne o alumna amb millor expedient acadèmic de final de carrera tant al grau de Finances i Comptabilitat com a la titulació de Mestre especialitzat en Educació Infantil, que rebran una quantia equivalent a 1500 € per cadascú. Esta quantitat s’atorgarà de manera directa per la FUVA a sufragar un curs de 3 setmanes al mes d’agost a la Dublin City University (DCU) i les despeses de transport.

Fonts de la FUVA han explicat que “es tracta d’una de les accions que estan duent-se a terme des de la Fundació Universitària per tal de dinamitzar i atraure alumnes al Campus d’Ontinyent”. Aquestes beques formen part del Pla d’Activitats dissenyat per a enguany en la nova trajectòria que ha encetat la FUVA centrada en la promoció d’Ontinyent com a Ciutat Universitària.

Segons consta a les bases de la convocatòria, els candidats han d’estar matriculats en el darrer curs del grau de Finances i Comptabilitat com al de Mestre especialitzat en Educació Infantil del Campus d’Ontinyent. El nom dels guardonats es farà públic després que la Secretaria del Campus comunique el resultat de la revisió dels expedients acadèmics al Patronat de la FUVA.