150 majors d’Ontinyent aprenen a utilitzar el “Parc Saludable” del barri de Sant Josep

El recinte compta amb 6 aparells de gimnàstica

Al voltant de 150 majors d’Ontinyent assistien aquest dissabte a una jornada formativa per aprendre a utilitzar correctament el “Parc Saludable” creat pel Govern d’Ontinyent al barri de Sant Josep. Aquest parc, posat en marxa a través de la Regidoria de Parcs i Jardins en novembre de 2012, compta amb 6 aparells de gimnàstica que ofereixen al ciutadà la possibilitat de gaudir a l’aire lliure del temps d’oci i realitzar exercicis físics per a diferents indicacions.

L’ús del parc està especialment adreçat als majors, als quals l’Ajuntament i la Residència i Centre de Dia La Saleta oferien esta jornada sobre com utilitzar-lo, al marc de les distintes col·laboracions que el consistori ha encetat amb les residències de majors de la ciutat.

El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, que acudia a la jornada, posava de relleu “la bona acollida a una jornada a la qual els majors han pogut aprendre a com utilitzar estos aparells per reforçar la musculatura, les articulacions i sobretot la coordinació, tot en un ambient lúdic al qual, a més a més, s’ho han pogut passar d’allò més bé”, destacava. El Director de La Saleta, Jordi Pallarès, també valorava molt positivament l’acollida a l’activitat.